Verrassend veelzijdig,
ook op strategisch gebied!

Om onze concepten waarde te blijven toevoegen blijven wij innoveren en verbeteren. Onze klanten kunnen zich richten op hun kernactiviteiten terwijl wij ze verrassen met technieken en oplossingen voor hun vraagstukken.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Conceptontwikkeling

Innovatie, nieuwe concepten, verbetering en vooruitgang en dat allemaal zodat onze opdrachtgevers hun ambities kunnen realiseren. Daar staan we voor bij CVS. Onze jarenlange ervaring in facilitaire dienstverlening, logistiek, bouw, security en bemensing van complexe projecten zorgt tezamen met onze interesse in nieuwe technieken dat we onze klant telkens verrassen met oplossingen die zij nodig hebben. Wij ondersteunen onze klanten met het formuleren van hun vraagstuk en richten dit dan in op basis van strategische pijlers en praktische oplossingen. Dit doen we samen met onze opdrachtgever via de methode van Design Thinking, zodat we continu blijven verbeteren en onze concepten waarde blijven toevoegen voor de opdrachtgever.

Partnerships

Samen ben je sterker. Ketenintegratie en samenwerkingsverbanden zorgen voor innovatie. Knelpunten in de keten worden omgezet naar innovatieve concepten. Dit zorgt weer voor waardecreatie en daar moet het om gaan. Wij zijn niet bang om onze kennis te delen, we willen juist onze kennis delen om de keten te versterken en op een duurzame en innovatieve manier waarde toevoegen. We hebben diverse partners waarmee wij samenwerken in nieuwe concepten op het gebied van schoonmaak, afval, bouw en installaties. Daarnaast werken we graag samen met hoge scholen en universiteiten om onze kennis te versterken, te toetsen aan de wetenschap en elkaar te blijven inspireren.

Strategische projectinrichting

Onze specialisten houden zich bezig met integraal projectmanagement waarbij meerdere ketenpartners betrokken zijn, naast efficiëntie in processen ligt de focus op gezamenlijke innovatie en taakintegratie. De opdrachtgever legt het organisatorische vraagstuk neer bij CVS. CVS levert een strategische business case op, die uiteindelijk wordt vertaald naar operationele plannen van aanpak of werkprogramma’s. Wanneer er meerdere partners van GSA betrokken zijn bij de uitvoering, voert CVS het integraal projectmanagement uit. Onze specialist kan tevens zorgdragen voor het strategisch projectmanagement vanuit de opdrachtgever tijdens implementatie en uitvoering. Naast integraal projectmanagement adviseert CVS ook op het gebied van tendermanagement en levert een bijdrage aan het inrichten van de business case en de vertaling naar de tenderstukken. Wij adviseren in tenders op het gebied van bouw, installaties, AV, bemensing en logistiek. Binnen CVS geloven wij in custom made tenderstukken, rake teksten en een doordachte en innovatieve business case.

GLOGIC

GLOGIC is een realtime procesvolgend applicatieprogramma gebaseerd op logistieke- en warehouse transacties. Het programma faciliteert een eenduidige registratie van transport, in-, op- en uitslag van goederen, waarbij alle handelingen worden vastgelegd en waaraan kranen- en liftplanningen en zoneringsplannen kunnen worden gekoppeld. Tevens biedt het een uitgebreide registratietool voor analyses en rapportages op het gebied van onder meer palletregistratie, planning- en afvalmanagement.

Het systeem start met de aanvraag en toekenning van bouw- of transporttickets. Deze kunnen door de gebruiker realtime in het systeem worden aangevraagd. De gebruiker kan ook de flow van haar goederen, materieel of materiaal in het systeem volgen. Schades en of vermissingen worden direct gerapporteerd. Door de eenduidigheid is er voor alle stakeholders een helder inzicht wat er geleverd en getransporteerd is, waardoor een juiste administratieve afwikkeling kan plaatsvinden en er efficiëntie bereikt wordt in de gehele logistieke keten. Door deze applicatietoepassing worden verstoring in de communicatie, ophoping van transporten en onnodige afstemmingen voorkomen, mits diegene die hierop aangesloten is de regels hanteert en uitgangspunten respecteert.

De applicatie wordt waar nodig ge-update en verbeterd, dit is een continu proces. De applicatie werkt op alle devices waaronder de PC, laptop, tablet en mobiel, dus er is geen dure hardware aanschaf nodig.

 

Nieuw: Asset Management – real time inzicht in uw assets.

Ook benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.