Onze specialisten in actie
projecten waar we trots op zijn

Wij zetten ons al jaren in voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Hieronder vindt u een aantal cases van ons werk. Een overtuigender bewijs van onze kwaliteit, veelzijdigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid kunnen wij ons niet wensen.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Sessie bouwlogistiek minor Hogeschool van Amsterdam

GSA vindt het belangrijk om studenten te informeren over haar dienstverlening en de inrichting en knelpunten hierin aan hen voor te leggen. Tijdens een ochtendsessie zijn er ongeveer 35 studenten van de Hogeschool van Amsterdam door GSA geïnformeerd over gebouwenlogistiek, bouwlogistiek en airport logistiek. Na het informatieve gedeelte was er nog een rondleiding in ons magazijn en sloten we geïnspireerd door elkaar de ochtend af.

Minor Urban Logistics

Vanuit de Hogeschool van Amsterdam is er een onderzoeksgroep opgezet, die zich tijdens hun Minor Urban Logistics hebben verdiept in de onderzoeksvraag: “Hoe kan GSA als project overstijgend logistiek dienstverlener waarde toevoegen voor binnenstedelijke bouwprojecten in Nederland?”. Dit minoronderzoek is de basis voor de latere afstudeeronderzoeken.
In dit minor onderzoek is de huidige grondvorm geïndiceerd en zijn er nieuwe relatiepatronen samengesteld uit bestaande relatiepatronen. Verder is vastgesteld dat GSA gezien kan worden als 4PL partij met uitvoerende taken. Tevens zijn er een aantal aanbevelingen gedaan om de toegevoegde waarde te vergroten. Innovatie in bouwlogistiek is essentieel om de problemen ten aanzien van binnenstedelijke bouwlogistiek op te lossen. Een hiervan is integraal inzicht in de keten op het gebied van de inrichting van de bouwlogistiek tijdens de tenderfase. Hierin kan GSA van toegevoegde waarde zijn.
GSA werkt met een bouwlogistiek informatiesysteem, GLogic, deze moet vanuit het BIM model straks van informatie worden voorzien om tijdens de tenderfase de bouwlogistiek integraal in te richten. Dit is waar afstudeerders zich de komende periode op gaan richten.

Ook benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.